Anneke de Jong Personal Training

Personal training is dé stap om toe te werken naar een betere versie van jezelf. Tijdens de trainingen werken we op een efficiënte en veilige manier toe naar de persoonlijke doelstellingen en wensen. Deze worden allemaal meegenomen in een persoonlijke plan van aanpak. Ik ga ervoor zorgen dat jouw innerlijke motivatie versterkt wordt en dat je in je kracht wordt gezet. Tijdens de trainingen werken we 1:1, hierdoor krijg je alle aandacht en wordt je geprikkeld om buiten je comfort zone te stappen. Dit levert je gegarandeerd resultaat op. De trainingen vinden plaats bij de Lifestyle Gym in Dokkum.
www.ernavansinderenlifestylegym.nl 
 

Personal (kick)boxing

Naast de personal training is het ook mogelijk om personal (kick)boxing bij mij te volgen. In de trainingssessies van 30 minuten gaan we aan de slag met padstraining, zak training, 1:1 (kick)boksen en krachttraining. Op een uitdagende manier leer ik jou de (kick)bokstechnieken aan. Ook bij deze trainingen werken we toe naar jouw doelstellingen en wensen. Of je beginner of gevorderd (kick)bokser bent, iedereen kan hieraan deelnemen. 

Duo training /  small group training

Naast de 1:1 trainingen is het ook mogelijk om een duo training te volgen. Hierbij train jij samen met je vriend(in) naar zowel gezamenlijke als individuele doelstellingen toe. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan small group training. Hierbij trainen groepen van maximaal 6 deelnemers gezamenlijk.